Werkwijze

Wij helpen u met coaching (gespreksvoering) bestaande uit een gesprek van een uur. Zo vaak als u dat wilt. U houdt dus altijd zelf controle over de kosten.

De coaching houdt in dat we ergens afspreken (bij ons op kantoor of bij u thuis of op kantoor). Aan de hand van uw dossier en uw computer bespreken wij uw  mogelijkheden. U hoeft dus geen tijd te besteden aan het mailen of kopieren van uw dossier. Een persoonlijke ontmoeting werkt het meest efficient en kostenbesparend omdat u heel gericht uw vragen kunt stellen. Desgewenst krijgt u hulp bij het opstellen van e-mails, (klacht)brieven of officiële stukken. Wij leren u bovendien hoe u het beste kunt omgaan met de situatie waarin u zich bevindt. Wij zorgen ervoor dat u zelf verder kunt. U kunt zelf meer dan u denkt!

Voordelen van coaching

Persoonlijk en vertrouwelijk

Juridische problemen lenen zich niet voor een behandeling “online” of “telefonisch betalen per minuut” of andere onpersoonlijke dienstverlening. Net als bij bijvoorbeeld een arts, is het belangrijk dat u over een vertrouwenspersoon beschikt om uw persoonlijke problemen mee te bespreken. Een persoonlijk gesprek is verreweg het meest efficiënt voor beide partijen om informatie uit te wisselen. Wij spreken uitsluitend met u en al hetgeen wordt besproken blijft altijd volstrekt vertrouwelijk.

Praktisch en efficiënt

De hoeveelheid informatie bij een juridisch probleem of rechtszaak is vaak enorm. Wij bestuderen niet uw gehele dossier maar voeren een gesprek met u waarin u heel gericht uw vragen kunt stellen. En waarbij ook wij u heel gericht om informatie kunnen vragen. Anders dan bij een jurist of advocaat betaalt u bij ons niet voor bestudering van het gehele dossier maar uitsluitend voor het uur dat u gecoacht wordt. U kunt zich zodoende hoge kosten besparen.

Laagdrempelig en makkelijk

Uw dossier bestaat waarschijnlijk uit originele stukken, kopieën, e-mails, polisvoorwaarden, informatie op internet etc. Wij besparen u veel tijd omdat u van ons geen tijd hoeft te besteden aan het op orde brengen van uw dossier. U neemt eenvoudig alles mee naar het gesprek inclusief eventueel uw laptop. U neemt uw volledige dossier weer mee terug, wij bewaren geen stukken van u.

Transparant en voordelig

Wij berekenen u geen kosten als u daarbij niet zelf aanwezig bent. U betaalt uitsluitend per heel uur dat u gebruik wilt maken van onze coaching. Onze tarieven zijn zeer redelijk gezien ons specialisme en ervaring. Wij verplichten u ook niet een bepaald aantal uur af te nemen. U beslist dus altijd zelf over de hoogte van onze kosten. Goedkoper en transparanter is niet mogelijk.

Wat doen wij niet?

Om goed aan uw verwachtingen te kunnen voldoen, vermelden wij ook graag van tevoren wat onze coaching niet is.

Juridische bijstand

De werkwijze van coaching betekent uitsluitend gespreksvoering. Om u kosten te besparen nemen wij geen stukken van u aan en bestuderen wij niet uw gehele dossier.  U blijft -zoals bij coaching gebruikelijk is – uitsluitend zelf verantwoordelijk voor alle beslissingen die u zelf neemt.

Juridische vertegenwoordiging

Wij spreken alleen persoonlijk met u en nemen nooit contact op met derden. Wij worden niet uw juridisch gemachtigde. Wel bespreken wij desgewenst met u hoe u het beste zelf met derden kunt communiceren. Ook kunnen we gezamenlijk brieven of officiële stukken opstellen.

Schriftelijke communicatie

Wij communiceren uitsluitend mondeling met u om u kosten te besparen en onze dienstverlening voor al onze cliënten betaalbaar te houden.

contact
rechtsbijstand expert

Omdat wij overdag in bespreking zijn, verzoeken wij u bij voorkeur gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op het door u opgegeven telefoonnummer.

Als u liever niet mailt, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0186-690707 op werkdagen van 8.30-21.00 en op zaterdag van 9-17 uur .

Wij werken landelijk en komen desgewenst bij u thuis of op uw kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de Olympiaweg 4 (3077 AL) in Rotterdam.

Ik wil graag:

Mijn vraag gaat over: