Voordelen

01

Wij geven u een “second opinion” over de rechtsbijstandverlening tot nu toe

Met onze ervaring zien wij vaak snel of de rechtsbijstand tot nu toe goed is verlopen of dat er nog andere en betere oplossingen zijn. Anderzijds stelt het u gerust als de rechtsbijstand goed blijkt te zijn verlopen. Deze ”second opinion” zit gewoon inbegrepen in onze dienstverlening en kost u niets extra.

02

Wij zorgen samen met u voor een maximale opbrengst uit uw zaak

Wij willen in principe maar 1 ding en dat is een zo goed mogelijke uitkomst van uw zaak. Juist omdat u over een rechtsbijstandverzekering heeft u een hele sterke onderhandelingspositie. Wij helpen u deze positie te zoveel mogelijk te verzilveren. 

03

Wij helpen u zoveel mogelijk juridische kosten te besparen

Als u geen gehoor krijgt bij uw rechtsbijstandverzekering, moet u zelf advocaatkosten en andere kosten gaan betalen. Deze kunnen enorm oplopen. Wij helpen u om zoveel mogelijk advocaatkosten te besparen door te zorgen dat deze alsnog worden vergoed door uw verzekeraar of door u te leren hoe u zelf kosten kunt besparen.

04

Wij staan naast u bij het nemen van beslissingen

U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor beslissingen die genomen moeten worden. Maar beslissen wordt wel makkelijker als u wordt geholpen door een deskundige die alleen aan uw belang denkt. Wij zorgen ervoor dat u niet langer afhankelijk bent maar een gelijkwaardige gesprekspartner wordt van uw rechtsbijstandverzekeraar.

05

Wij geven u rust en vertrouwen in een goed verloop van uw zaak

Wij weten uit jarenlange ervaring dat een juridisch probleem en zeker een procedure veel stress kan veroorzaken voor betrokkenen. Wij denken met u mee, van het begin tot aan het einde van uw rechtszaak. Desgewenst kunnen wij u ook coachen om beter te leren omgaan met spanningen en stress. 

06

Wij hebben 25 jaar ervaring in de advocatuur en rechtsbijstandverzekeringsbranche

We hebben veel ervaring met alle soorten problemen met rechtsbijstandverzekeringen. Rechtsbijstand Expert is de enige onafhankelijk expert op dit gebied in Nederland. We hebben inmiddels duizenden mensen, particulieren en ondernemers, naar volle tevredenheid geholpen.

07

Wij werken alleen voor u en uitsluitend in uw belang

Rechtsbijstandverzekeraars en advocaten hebben in principe altijd een eigen belang in de vorm van winst maken of kostenbesparing. Wij coachen u alleen in uw belang en wij hebben geen belang bij beëindiging dan wel voortzetting van de door u ingeschakelde rechtsbijstand.

08

Wij bieden de voordeligste manier om hulp te krijgen bij problemen met rechtsbijstand

“Gratis” specialistische hulp op maat bestaat niet, betaalbare hulp wel. Onze hulp kost slechts een fractie van het uurtarief van een advocaat. Een advocaat rekent bovendien ook voor andere werkzaamheden dan een bespreking met u. Bij ons betaalt u uitsluitend voor de kosten van een gesprek waar u zelf bij bent. U houdt dus altijd zelf controle over de hoogte van onze declaratie.

contact
rechtsbijstand expert

Omdat wij overdag in bespreking zijn, verzoeken wij u bij voorkeur gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op het door u opgegeven telefoonnummer.

Als u liever niet mailt, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0186-690707 op werkdagen van 8.30-21.00 en op zaterdag van 9-17 uur .

Wij werken landelijk en komen desgewenst bij u thuis of op uw kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de Olympiaweg 4 (3077 AL) in Rotterdam.

Ik wil graag:

Mijn vraag gaat over: