RECHTSBIJSTANDVERZEKERING > ZAAK HEROPENEN

ZAAK HEROPENEN

Hulp bij oude afgewezen claims en reeds gesloten dossiers

Rechtsbijstand Expert helpt u bij het heropenen van uw zaak als u achteraf twijfels heeft over uw in het verleden afgesloten zaak. Zeker als u veel schade heeft geleden die niet werd vergoed of als u zelf advocaatkosten heeft betaald, kan het laten heropenen van uw zaak interessant zijn. Omdat er de nodige juridische haken en ogen zitten aan een heropening van een zaak (bijv. verjaring, aansprakelijkheid verzekeraar) is het aan te raden om u te laten helpen door een deskundige. Rechtsbijstand Expert is hiervoor uw beste keuze gezien ons specialisme en relatief geringe kosten. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende vragen over het laten heropenen van uw dossier:

Heb ik nog recht op rechtsbijstand als mijn dossier al werd afgesloten?

Wat als mijn dossier al is afgesloten en ik nog schade heb die niet is vergoed?

Wat zijn de voordelen van het laten heropenen van mijn dossier?

Hoe kan ik mijn dossier laten heropenen?

Wat zijn de nadelen van het laten heropenen van mijn dossier?

Kan ik de rechtsbijstandverzekeraar aansprakelijk houden voor de sluiting van mijn dossier?

contact
rechtsbijstand expert

Omdat wij overdag in bespreking zijn, verzoeken wij u bij voorkeur gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op het door u opgegeven telefoonnummer.

Als u liever niet mailt, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0186-690707 op werkdagen van 8.30-21.00 en op zaterdag van 9-17 uur .

Wij werken landelijk en komen desgewenst bij u thuis of op uw kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de Olympiaweg 4 (3077 AL) in Rotterdam.

Ik wil graag:

Mijn vraag gaat over: