KLACHTEN

Hulp bij klachten en geschillen over rechtsbijstand

Rechtsbijstand Expert helpt u als u een klacht heeft over de rechtsbijstand of een geschil met de rechtsbijstandverzekeraar. Hoe kunt u het het beste aanpakken als u ontevreden bent over de rechtsbijstand? Gaat een klacht ten koste van de rechtsbijstand? Welke manieren zijn er om een klacht te uiten en welke moet u kiezen? Rechtsbijstand Expert helpt u als er problemen ontstaan bij de rechtsbijstandverlening. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende vragen over klachten en geschillen over de rechtsbijstand:

Welke problemen kunnen zich voordoen bij rechtsbijstandverzekeringen?

Heeft een klacht of een geschil invloed op mijn rechten uit de rechtsbijstandverzekering?

Wat is de beste manier om een klacht in te dienen over mijn rechtsbijstandverzekering?

Waar moet ik op letten als ik een klacht over mijn rechtsbijstandverzekering wol indienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID)?

Kan ik een geschil met mijn rechtsbijstandverzekeraar voorleggen aan de rechter?

Bestaat er dekking voor een geschil met mijn rechtsbijstandverzekeraar?

contact
rechtsbijstand expert

Omdat wij overdag in bespreking zijn, verzoeken wij u bij voorkeur gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op het door u opgegeven telefoonnummer.

Als u liever niet mailt, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0186-690707 op werkdagen van 8.30-21.00 en op zaterdag van 9-17 uur .

Wij werken landelijk en komen desgewenst bij u thuis of op uw kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de Olympiaweg 4 (3077 AL) in Rotterdam.

Ik wil graag:

Mijn vraag gaat over: