KEUZES

Hulp bij schikken, procederen, en een eigen advocaatkeuze

Rechtsbijstand Expert helpt u bij het maken van keuzes als u een beroep heeft gedaan op uw rechtsbijstandverzekering. Er moeten in het complexe proces van rechtsbijstand veel keuzes worden gemaakt. Moet u schikken of kunt u beter procederen? Welke procedure kan er het beste ingezet worden? Moet ik akkoord gaan met verzending van een bepaalde brief? Welke expert of advocaat kan ik het beste kiezen? Rechtsbijstand Expert is uw vertrouwenspersoon als het gaat om het maken van de juiste keuzes in elk stadium van de rechtsbijstand. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende vragen over het maken van keuzes:

Heb ik bij een rechtsbijstandverzekering recht op een zelf te kiezen advocaat?

Wat zijn bij een rechtsbijstandverzekering de voordelen van een schikking?

Wat zijn de voordelen van een procedure via mijn rechtsbijstandverzekering?

Wat zijn de nadelen van een procedure via mijn rechtsbijstandverzekering?

Wat is een zogenaamde “netwerkadvocaat”?

Hoe kies ik via mijn rechtsbijstandverzekering een geschikte advocaat?

contact
rechtsbijstand expert

Omdat wij overdag in bespreking zijn, verzoeken wij u bij voorkeur gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op het door u opgegeven telefoonnummer.

Als u liever niet mailt, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0186-690707 op werkdagen van 8.30-21.00 en op zaterdag van 9-17 uur .

Wij werken landelijk en komen desgewenst bij u thuis of op uw kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de Olympiaweg 4 (3077 AL) in Rotterdam.

Ik wil graag:

Mijn vraag gaat over: