RECHTSBIJSTANDVERZEKERING > BEHANDELING

behandeling

Hulp tijdens de gehele behandeling van uw zaak

Rechtsbijstand Expert helpt u in elk stadium dat uw zaak in behandeling is bij de rechtsbijstandverzekeraar. Tijdens de behandeling van een (rechts)zaak gebeurt er veel waarover verzekerden vragen hebben. Verloopt de rechtsbijstand goed? Moet ik informatie aanleveren of moet mijn jurist dit uitzoeken? Is mijn jurist wel deskundig genoeg? Etc etc. Vaak hebben verzekerden behoefte aan een extra vertrouwenspersoon die met hen meedenkt in het complexe proces van rechtsbijstand. Rechtsbijstand Expert denkt uitsluitend aan uw belangen zodat u erop kunt vertrouwen dat de rechtsbijstand goed verloopt. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende vragen over de behandeling van een zaak:

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik betere rechtsbijstand krijg?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de rechtsbijstandverlening vlotter verloopt?

Wat kan ik doen als mijn rechtsbijstandverzekeraar mijn zaak wil afkopen?

Hoe kan ik bij een rechtsbijstandverzekering mijn standpunt bewijzen?

Wat kan ik doen als ik te weinig vertrouwen heb in een goede afloop van mijn zaak? 

Hoe weet ik of ik met sluiting van mijn dossier moet instemmen?

contact
rechtsbijstand expert

Omdat wij overdag in bespreking zijn, verzoeken wij u bij voorkeur gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op het door u opgegeven telefoonnummer.

Als u liever niet mailt, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0186-690707 op werkdagen van 8.30-21.00 en op zaterdag van 9-17 uur .

Wij werken landelijk en komen desgewenst bij u thuis of op uw kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de Olympiaweg 4 (3077 AL) in Rotterdam.

Ik wil graag:

Mijn vraag gaat over: