AFWIJZING

Hulp als uw claim op rechtsbijstand is afgewezen

Rechtsbijstand Expert helpt u bij de aanmelding van uw zaak om te voorkomen dat uw zaak ten onrechte wordt afgewezen. Maar als uw aanspraak op rechtsbijstand reeds werd afgewezen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Samen met u bekijken wij of er misschien toch nog mogelijkheden zijn om uw zaak gedekt te krijgen. En anders kunnen wij met u meedenken over andere oplossingen voor uw probleem of – als dat echt nodig is – samen met u op zoek gaan naar een geschikte jurist of advocaat. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende vragen over de afwijzing van uw claim op rechtsbijstand:

Wat te doen als mijn rechtsbijstandverzekering geen dekking biedt omdat het probleem al bestond?

Wat kan ik doen als mijn rechtsbijstandverzekeraar mijn probleem niet duidelijk genoeg vindt?

Wat is een franchise en waarop heb ik dan nog recht?

Wat is een wachttijd en waar heb ik dan nog recht op?

Wat kan ik doen als mijn rechtsbijstandverzekering zegt dat mijn probleem niet is gedekt?

Welke mogelijkheden heb ik om bezwaar te maken tegen een afwijzing van dekking voor mijn probleem?

 

contact
rechtsbijstand expert

Omdat wij overdag in bespreking zijn, verzoeken wij u bij voorkeur gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op het door u opgegeven telefoonnummer.

Als u liever niet mailt, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0186-690707 op werkdagen van 8.30-21.00 en op zaterdag van 9-17 uur .

Wij werken landelijk en komen desgewenst bij u thuis of op uw kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de Olympiaweg 4 (3077 AL) in Rotterdam.

Ik wil graag:

Mijn vraag gaat over: