RECHTSBIJSTANDVERZEKERING > AANMELDEN

AANMELDEN

Hulp bij het afsluiten van een verzekering en aanmelding

Rechtsbijstand Expert helpt u bij vragen over het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering. Wij helpen u ook als u een nieuw probleem wilt aanmelden op uw rechtsbijstandverzekering. In de praktijk komt het regelmatig voor dat door miscommunicatie bij de aanmelding een zaak niet wordt geaccepteerd door de rechtsbijstandverzekeraar. Wij behoeden u zoveel mogelijk voor een afwijzing en zorgen ervoor dat u goed bent voorbereid op wat er komen gaat. Hieronder besteden we aandacht aan veelvoorkomende vragen over afsluiten en aanmelden:

Wat zijn de voordelen van een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

Wat is de beste zakelijke rechtsbijstandverzekering?

Wat zijn de voordelen van een gezinsrechtsbijstandverzekering?

Wat is de beste particuliere rechtsbijstandverzekering?

Welke kosten kan ik besparen met een rechtsbijstandverzekering?

Wat is de beste manier om een probleem aan te melden op mijn rechtsbijstandverzekering?

contact
rechtsbijstand expert

Omdat wij overdag in bespreking zijn, verzoeken wij u bij voorkeur gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op het door u opgegeven telefoonnummer.

Als u liever niet mailt, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0186-690707 op werkdagen van 8.30-21.00 en op zaterdag van 9-17 uur .

Wij werken landelijk en komen desgewenst bij u thuis of op uw kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de Olympiaweg 4 (3077 AL) in Rotterdam.

Ik wil graag:

Mijn vraag gaat over: